Projektledare

Stockholm
Ansök senast: 2022-05-30

Det finns en anledning till att över 4000 bostadsrättsföreningar anlitar oss. Under vårt tak har vi en samlad expertis inom allt från det dagliga underhållet till utvecklingen av fastigheter.

Jag heter David Jost och jobbar som chef för projektledare och underhållsplanerare i Stockholm. Jag har arbetat på SBC sedan 2016. Som byggprojektledare i mitt team kommer du bli en av 10 fastighetsexperter och bli en del av ett gäng som har roligt och gillar varandra som individer och proffs.

Vad du kommer att få ansvara för

Du kommer med din expertis vara ett betydelsefullt stöd till bostadsrättföreningar och övriga kunder som är i behov av olika slags renoverings-, ombyggnations- och tillbyggnadsprojekt.

 • att ha ett proaktivt ansvar att sälja in, initiera och följa upp ombyggnadsprojekt med ett kostnadseffektivt perspektiv
 • ansvarig för anbudsförfrågan, har byggmöten och kontroller, slutbesiktning och slutanmälan till byggnadsnämnden samt kvalitetssäkring av projektet.
 • att bistå kunden med att ta fram beslutsunderlag genom förstudier, förfrågningsunderlag, upphandla entreprenader samt projektleda genomförandet och delta vid besiktningar.
 • som projektledare och ombud för beställaren kan du också anlitas för att utföra tekniska undersökningar samt bistå bolagets jurister.


Vad du kommer att bidra med

Som projektledare hos oss driver du flera projekt parallellt vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga och förståelse för vikten av struktur. Vidare ser vi att vi att du är mål-och resultatinriktad och trivs med att arbeta i högt tempo för att lyckas i rollen.

 • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Relevant arbetslivserfarenhet kan t.ex. vara byggprojektledning (gärna från beställarledet), praktisk byggerfarenhet, entreprenadingenjör, byggledare, plats- eller arbetschef, eller fastighetsförvaltning.
 • Erfarenhet från större ombyggnader och vana att navigera både bland ABK09 och ABT06 kommer vara utslagsgivande.
 • Meriterande är om du har god kännedom om entreprenadjuridik och byggprocessen.
 • BAS P/U
 • Körkort är ett krav

Är du vår nästa fastighetsexpert?

Vi ser i så fall fram emot att höra från dig. Skicka CV och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig! 

Följ SBC på social media

Facebook

LinkedIn

Instagram

Kampanjsida

I över 100 år har vi på SBC framgångsrikt förvaltat bostadsrätter och vi är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. Priset som Fastighetsbranschens bästa arbetsgivare 2021 ser vi som ett bevis på att vi gör rätt saker, att vi är snabbfotade och nytänkande. Det finns en anledning till att över 4000 bostadsrättsföreningar anlitar oss. Vi har en samlad expertis inom allt från det dagliga underhållet till utvecklingen av fastigheter, då vi är en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Med kontor på fem orter i landet och med cirka 320 anställda vill vi nu ha med dig på vår resa!

Sökord: projektledare, byggprojektledare, fastighetsingenjör, entreprenadingenjör, byggledare, platschef, arbetschef,

Kontaktperson

David Jost

david.jost@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %