Fastighetsförvaltare

Stockholm
Ansök senast: 2022-06-11

Vill du bli en del av ett företag som har över hundra års erfarenhet att framgångsrikt förvalta Sveriges bostadsrättsföreningar? Som fastighetsförvaltare hos oss kommer du att få utveckla din kunskap om branschen och vara med och skapa trygghet för våra kunder. Och samtidigt kommer du bli del av en varm och välkomnande arbetsplats där vi respekterar och gillar varandra som individer och proffs.  

Din roll

Som fastighetsförvaltare på SBC är du kundansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar. Tjänsten innebär att du ansvarar för kundkontakten, den tekniska förvaltningen och fastighetsutvecklingen för dina föreningar. Du har en tät kontakt med alla personer som är delaktiga i kundteamet samt har ett beställaransvar för leverantörer och underentreprenörer i uppdragen.

Du tycker om att arbeta i team, gillar utveckling samtidigt som kundnöjdheten är mycket viktig för dig. Ett proaktivt arbetssätt med stor entusiasm är något som är viktigt i den här rollen. Vidare deltar du i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Medborgarplatsen!

Vem är du

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst tre års erfarenhet som fastighetsförvaltare och gärna har utbildning inom fastighetsförvaltning. Vidare krav är att du har B-körkort samt är flytande i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har Bas U/P. Du är trygg i dig själv och vet vad du kan och när du behöver ta hjälp.

Som person ser vi att du är strukturerad och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du sätter upp och håller dina tidsramar. Du är initiativtagande, trivs med att sätta igång aktiviteter och uppnå gott resultat. Då du kommer ha mycket kontakt både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, van vid många kontaktytor och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.

Din ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt relevanta betyg.


SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter.

Bolaget grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning.

SBC tar varje år fram branschkompassen Sveriges Bostadsrättrapport och är en aktiv röst i media. SBC, som är en del av den internationella Odevogruppen har idag 350 anställda och omsatte år 2021, 500 mkr i koncernen.

Kontaktperson

Laila Söderlind

laila.soderlind@sbc.se

0722250370

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %