Gruppchef Ekonomisk Förvaltning

Sundsvall
Ansök senast: 2022-10-08

SBC står inför många spännande förändringar och söker just nu en gruppchef för våra Ekonomiska förvaltare.

Om tjänsten

Gruppen består av 20 medarbetare med en bakgrund som redovisningsekonomer. Avdelningen ansvarar för kundrelationen och vägleder bostadsrättsstyrelsen genom föreningens årscykel och fastighetens livscykel. Medarbetarna håller budgetmöten och ger ekonomiska konsultationer. De arbetar även med merförsäljning av våra tjänster.

 Arbetsuppgifter

 • Chefs- & ledaransvar för gruppen
 • Resultat- & Budgetansvar
 • Skapa en arbetsplats där alla drivs och trivs
 • Driva och utveckla våra medarbetare och gruppen
 • Kommunicera med alla intressentgrupper
 • Vara del av strategiska projekt inom bolagsgruppen
 • Kvalitetssäkra processer, rutiner och arbetssätt


Vem är du?

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som ledare. I din roll är det viktigt att du är engagerande, tydlig, strukturerad och älskar att driva förändring.

I grunden har du en akademisk utbildning eller motsvarande med relevant inriktning för uppdraget. Det kan vara en examen med fastighetsinriktning, ekonomi, eller annan inriktning som bedöms relevant för uppdraget.

Du är en god kommunikatör och har en hög förmåga att samarbeta med såväl medarbetare, kunder och chefskollegor.

Du bygger relationer och team och din omgivning ser dig som en självklar ledare med god förmåga att driva förändring och skapa utveckling.

Personliga egenskaper

Vi värderar din förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina medarbetare, samarbetspartners inom och utanför koncernen. Du visar stort engagemang och är en trygg beslutsfattare, som uthålligt driver organisationen framåt med en god kommunikativ förmåga. För att bolaget ska kunna leverera mot uppsatta mål är det viktigt att du leder genom andra och använder och utvecklar den kompetensen som finns i bolaget.

Vi söker dig som står för ett modernt, transparent och coachande ledarskap och du har en god förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare.

Våra värdefulla medarbetare och vår fina gemenskap är den viktigaste kraften bakom våra framgångar, så vi lägger stor vikt vid att vår nya gruppchef är en lyhörd ledare med hög integritet och stark moralisk kompass.


Vad vi på SBC erbjuder dig

Vi vill att du ska må bra, i dag och i framtiden. Därför får du som anställd på SBC ett friskvårdsbidrag på 4 000 kronor om året och självklart sparar vi till din pension enligt den ITP-plan som gäller för dig. För att underlätta din vardag har du som anställd, utöver 30 semesterdagar, 47 timmar ledighet som du kan ta ut när det passar dig.

Med bra läge i Sundsvall och med närhet till allt man kan tänkas behöva i vardagen är detta en arbetsplats att trivas på!

Välkommen till BC på Trädgårdsgatan


SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB, är ett av landets ledande företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. Bolaget grundades 2021 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. SBC tar varje år fram branschkompassen Sveriges Bostadsrättrapport och är en aktiv röst i media. SBC, som är en del av den internationella Odevogruppen har idag 350 anställda och omsatte år 2021, och omsatte 500 mkr i koncernen.

 

Kontaktperson

Karin Grute Movin

karin.grutemovin@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 50 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %