Förvaltningsadministratör

Uppsala
Ansök senast: 2022-12-10

På kontoret sitter vi i trivsamma lokaler på S:t Olofsgatan i centrala Uppsala. Här arbetar ca tjugo medarbetare varav åtta är Förvaltningsadministratörer.

Jag som blir din chef heter Anna Ingemarsson och mitt team är kompetenta och arbetar för att underlätta styrelsearbetet för våra kunder. Det är viktigt för oss som grupp att vi trivs och kan ha roligt med varandra. För mig är teamet det viktigaste som finns, och vi ser otroligt mycket fram emot att träffa dig som vår nya kollega 😊.

Nu rekryterar vi ytterligare kollegor till vårt härliga gäng!

Din Roll

Som förvaltningsadministratör på SBC är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att sköta bostadsrättsföreningarnas lägenhetsförteckning. Det innebär främst administrering av lägenhetsöverlåtelser, pantsättningshandlingar, hyresavtal och andrahandsuthyrningar. Tjänsten inkluderar även arbetsuppgifter som avisering, debitering av avgifter/hyror, reskontrahantering, kontraktsskrivning av bilplatser och förråd.

I det dagliga arbetet ingår det också kontakt med främst boende, hyresgäster & mäklare. Kontakten sker antingen via mejl, telefon eller digitalt forum.

Vad du kommer bidra med

Din positiva inställning och din nyfikenhet gör att du har lätt för att lära nytt och är villig att ge det där lilla extra. Du är social, lagspelare och bra på att bygga relationer samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och kan planera dina arbetsdagar för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Det är önskvärt att du har gymnasial utbildningsnivå eller liknande alternativt erfarenhet av administration, ekonomi och professionell kundhantering. Har du erfarenhet av administrativt arbete av bostadsrättsföreningar och/eller fastighetsbranschen är det så klart meriterande, men inte avgörande.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i större affärssystem.

Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en kort sammanfattning av hur du passar för arbetsuppgifterna.

Vad vi på SBC erbjuder dig

Vi vill att du ska må bra, i dag och i framtiden. Därför får du som anställd på SBC ett friskvårdsbidrag på 4 000 kronor om året och självklart sparar vi till din pension enligt den ITP-plan som gäller för dig. För att underlätta din vardag har du som anställd, utöver 25 semesterdagar, 47 timmar ledighet som du kan ta ut när det passar dig.

Varmt välkommen till oss på SBC, S:t Olofsgatan 11B!


Hitta oss på sociala medier

Facebook

www.facebook.com/SBCSverigesbostadsrattscentrum

LinkedIn

www.linkedin.com/company/sbc-sverigesbostadsr-ttscentrum-ab

Instagram

www.instagram.com/sbc_bostadsrattscentrum_

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. Bolaget grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. SBC tar varje år fram branschkompassen Sveriges Bostadsrättrapport och är en aktiv röst i media. SBC, som är en del av den internationella Odevogruppen har idag 350 anställda och omsatte år 2021, 500 mkr i koncernen.

Sökord: avgiftsförvaltare, administratör, mäklarassistent, hyresadministratör, avgifts- & hyresförvaltare

Kontaktperson

Anna Ingemarsson

anna.ingemarsson@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %