Inkassohandläggare

Stockholm
Ansök senast: 2022-12-08

Vill du vara med i utvecklingen av vår inkassotjänst i nära samarbete med våra jurister? Välkommen att söka till en modern konsultorganisation med rötter från 1921. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i centrala Stockholm.


Du kommer att ingå i ett mindre team som arbetar självständigt och du har därför stora möjligheter att påverka utformningen av arbetssättet och tjänsterna.

Arbetsbeskrivning


I rollen som inkassohandläggare kommer du primärt att arbeta med fastighetsinkasso som ombud för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privata fastighetsägare. Tjänsten innefattar kontakter med kunder, gäldenärer samt berörda myndigheter. Arbetet kommer att ske i samarbete med SBC:s interna avdelningar såsom juridik, ekonomisk förvaltning och kundtjänst. Fastighetsinkasso inbegriper en specifik och skräddarsydd ärendehantering såsom avhysning, tvångsförsäljning och uppsägning etc. Fastighetsinkasso är en del av SBC:s juridikavdelning och inkassohandläggare bistår juristerna i juristärenden samt har egna uppgifter av juridisk karaktär. Arbetsplatsen är i Stockholm.


Vi söker dig som har lätt för att lära och vill utvecklas inom inkasso. Certifiering som inkassohandläggare och erfarenhet inom fastighetsinkasso är meriterande men inte ett krav.


Nyckelegenskaper som vi söker hos vår framtida medarbetare inom inkassotjänsten är ansvarstagande, stark egen drivkraft samt vana av att arbeta självständigt. Rollen innebär bl.a. arbete med utveckling av systemstöd i ett nära samarbete med systemleverantören. Intresse för systemlösningar är därför en fördel. Även intresse för hantering av betalningar är en positiv egenskap.


Som person är du lyhörd och besitter goda färdigheter i att bemöta alla typer av människor. Du är trygg som person, lösningsorienterad och tålmodig samt har en god pedagogisk förmåga. Därutöver förutsätter vi att du besitter en god social kompetens och förstår vikten av att vårda befintliga kundrelationer.

Välkommen med din ansökan om du känner att du är den medarbetaren vi söker!

Kontaktperson

Kristina Stavne

kristina.stavne@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %