Fastighetsskötare/Fastighetstekniker

Stockholm
Ansök senast 2021-02-07

Som Fastighetsskötare/Tekniker hos oss på SBC Fastighetsservice i Stockholm AB ansvarar du för reparationer och felavhjälpande underhåll i bostadsrättsföreningar. Du är ansiktet utåt och kommer ha mycket kontakt med medlemmarna i föreningarna vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, social och trivs med kundkontakt. Du blir en del av ett positivt och engagerat team som ser service som en självklarhet och vill vara en av Sveriges bästa leverantörer av fastighetsskötsel inom vårt gebit.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som fastighetsskötare/Tekniker på SBC arbetar du med

·       Ansvar för den inre och yttre miljön för fastigheterna

·       Enklare VVS-arbeten

·       Tillsyn och skötsel

·       Enklare reparationer och underhåll av ventilation och i UC

·       Daglig kontakt med kunder och leverantörer samt uppföljning av dessa

·       Kvalitetssäkring

.      Genomföra tillsynsronder

·       Ta emot felrapporteringar och rapportera i fastighetssystem samt till hyresgäst/Förening

.      Förebyggande underhåll


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har B-körkort och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt i en serviceinriktad roll och kan planera din dag för att utföra arbetet på bästa sätt.

Du har rätt inställning till arbete, är positiv, lättlärd och villig att ge det där lilla extra. Du ska ha hög social kompetens med helhetssyn och förmåga att bedöma kundernas behov. Eftergymnasial utbildning inom tekniskt område och/eller arbetserfarenhet från liknande arbete är meriterande. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, eftersom du kommer ha mycket kontakt med våra kunder. Vidare måste du kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV och Personligt brev.


SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. SBC grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Bolaget tillhandahåller kundportalen Vår Brf samt utbildningar som t.ex. Styrelsecertifiering, tar varje år fram Sveriges Bostadsrättsrapport och är en aktiv röst i media. SBC har kontor på fem orter i landet med ca 320 anställda. Bolaget omsatte år 2020, 478 mkr i koncernen. 

Kontaktperson

Dante Felixson

Dante.Felixson@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %