Byggprojektledare

Stockholm
Ansök senast 2019-10-20

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med byggprojekt? SBC söker just nu byggprojektledare till Stockholm!

Din roll

Hos oss kommer du ingå i en grupp som består av nio projektledare med olika bakgrund och olika specialområden. Våra projektledningsuppdrag omfattar alla typer av underhåll, ombyggnader och investeringar i bostadsrättsföreningars fastigheter. Som projektledare kommer du på uppdrag av bostadsrättsföreningar upphandla och projektleda ombyggnationer, renoveringar och investeringar för kunds räkning. Du har ett proaktivt ansvar att initiera och utveckla ombyggnadsprojekt med ett kostnadseffektivt perspektiv. Du kommer bistå kunden med att ta fram beslutsunderlag genom förstudier, förfrågningsunderlag, upphandla entreprenader samt projektleda genomförandet och delta vid besiktningar. Som projektledare och ombud för beställaren kan du också anlitas för att utföra tekniska undersökningar samt bistå våra jurister.

Vidare består dina arbetsuppgifter av följande:

 • Planering och uppstart av leverans
 • Anbudsförfrågan
 • Start/byggmöten och kontroller
 • Slutbesiktning och slutanmälan till BN
 • Kvalitetssäkring av projektet

Vem är du?

För att du ska lyckas i rollen ser vi att du har relevant eftergymnasial utbildning alternativt högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Relevant arbetslivserfarenhet kan t.ex. vara byggprojektledning (gärna från beställarledet), praktisk byggerfarenhet, entreprenadingenjör, byggledare, plats- eller arbetschef, eller fastighetsförvaltning. Erfarenhet från stambytesprojekt samt större ombyggnader och vana att navigera både bland ABK09 och ABT06 kommer vara utslagsgivande. Meriterande är om du har god kännedom om entreprenadjuridik och byggprocessen.

Som projektledare hos oss driver du flera projekt parallellt vilket ställer krav på god prioriteringsförmåga och förståelse för vikten av struktur. Vidare ser vi att vi att du är mål-och resultatinriktad och trivs med att arbeta i högt tempo för att lyckas i rollen.

För att trivas som projektledare hos oss är du utåtriktad med stor förståelse av att vårda kundrelationer på ett affärsmässigt sätt. Eftersom det alltid finns en befintlig byggnad i våra uppdrag så finns där också människor att ta hänsyn till. Du kommer att ha mycket kontakter och kommunikation med vår kund, de boende som utgör BRF:en. Därför är det väsentligt att du gillar att ha att göra med människor. Kommunikation är en viktig del av din roll så du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Din ansökan

Startdatum i januari men vi tillämpar ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev samt relevanta betyg.

Sökord: Byggprojektledare, Projektledare, Entreprenadingenjör, Platschef, Ombyggnadsprojekt, Byggledare, VVS-konsult, Beställarombud, Fastighetsprojekt, Byggingenjör, Byggnadsinspektör, Installationstekniker

Kontaktperson

Theresa Edström

theresa.edstrom@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Byggprojektledare
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %