Säljinriktad ekonomikonsult till SBC i Göteborg

Göteborg
Ansök senast 2019-11-30

Är du en drivande och affärsinriktad ekonom med erfarenhet av fastighetsbranschen och vill arbeta hos ett av Sveriges ledande företag inom bostadsrätt? SBC söker nu en säljinriktad ekonomikonsult till kontoret i Göteborg!


Din roll

I tjänsten kommer du arbeta med försäljning av våra tjänster inom ekonomisk och teknisk förvaltning till bostadsrättsföreningar. I rollen ingår nyförsäljning, försäljning till befintlig kund, rådgivning, budgetmöten, stämmor, ekonomiska föredragningar, kurser mm. Vidare kommer du tillsammans med kollegor att representera SBC på mässor, seminarier och inspirationskvällar där du knyter värdefulla kontakter i branschen.

Du ingår i ett härligt gäng om tre säljare samt en ekonomikonsult och rapporterar till Marknadsområdeschefen. Du utgår från vårt kontor i Nordstan. Arbetstiderna är flexibla men kvällsarbete ingår som en naturlig del i tjänsten då de flesta föreningar har sina styrelsemöten på kvällstid.


Vem är du

Vi söker dig med ekonomisk utbildning och erfarenhet av fastighetsbranschen eller närliggande bransch. Du kan ha en bakgrund som ekonom, kundansvarig och/eller säljare och är nu redo att ta nästa steg. Svenska i tal och skrift samt körkort är krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är relationsskapande och har stort kundfokus, samt kan agera självständigt, övertygande och med en helhetssyn när du besöker dina kunder. Genom att du har empatisk förmåga och pedagogisk insikt har du inga problem med att bemöta samtliga kontaktytor du har i denna roll. Vidare ser vi att du är mål-och resultatinriktad, har ett strukturerat arbetssätt och inte har problem med att leda ett möte eller årsstämma hos kunden.


Om SBC

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Vi erbjuder en givande arbetsplats med högt till tak, sköna kollegor med nära till skratt. Arbetsplatsen präglas av en stark samarbetsanda, där vi alla ställer upp för varandra.


Din ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Inkludera CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Ida Otterud

ida.otterud@sbc.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Säljinriktad ekonomikonsult till SBC i Göteborg
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %